British Council

02 01
<
>

Milano, via Alessandro Manzoni, 38

A complete re-vamp for the seat of the British Council in Milan.

With the objective of reducing the area of the school from 1800 to approximately 1000 square metres, the buìlding was remodelled by transferring some of the teaching spaces and administratìve offices from the former property into newly renovated spaces.

Offices were created within a double-height ceilinged interior, also incorporating the Iibrary. Both the Iibrary and class rooms were specially fitted with sound-absorbing materials to reduce noise.

With a newly designed entrance and corridors, the creatìon of relaxing areas its not surprising that the totally renovated bathrooms with fitted with Flow by Simas.

Designed by Nicholas Bewick with Studio & Partners.